Oferte Cereri Pierderi Povesti Rase Membri

Probleme cu parul pisicii

Buna ziua..Imi doresc sa adopt o pisica ,dar ceea ce ma impiedica sa fac asta este faptul ca pisicilor le cad parul si nu este sanatos pentru om... Eu locuiesc intr-o garsoniera si m-ar deranja sa vad par de pisica peste tot..Stiti cumva vreo metoda de a scapa de aceasta problema?Daca as reusii as adopta o pisica..Pana sa ma mut la garsoniera am avut 5 animale de companie ,care in acest moment stau cu familia mea la casa lor unde au curte...Stiu sa cresc animale si de aia as vrea una..Va multumesc

Raspunde

omule,pisicile de afara sunt crescute pe batatura,daca ar sta in casa ar insemna sa te implici sa le intretii cu tot ce implica intretinerea corecta si care costa crede-ma,nu putin,asa ca recomandare pt cine vrea sa creasca in casa o pisica sa cumpere cu bani una de calitate care pe care sa o intretina,ori vrei fara bani sa ai ceva de calitate???/ dac bani sa ai ceva care iti doresti!!!!

raspuns dat de: pepe - 13/07/2015

da bani sa ai ceea ce iti doresti,nu cere ceva bun fara sa contribui cu nimic! celor de afara le cade parul ca amaratele cresc si ele pe batatura omului,asa cum e si la om,unul ce sta pe strada e murdar,iar unul ce are casa e curat si ingrijit.

raspuns dat de: pepe - 13/07/2015

Intrebari & Raspunsuri
© 2008 - Pisici.Ro